Digitala informationsskärmar

Vi på Notiz utvecklar, producerar och marknadsför digitala informationsskärmar för fastigheter och företag. Med digitala informationsskärmar kan du som fastighetsägare spara både tid och pengar samtidigt som informationsskärmarna hela tiden arbetar för dig och skapar viktiga mervärden. Notiz startades med just det uppdraget: att effektivisera ditt arbete med att distribuera information, förbättra din servicegrad och öka hyresgästers, kunders, leverantörer eller besökares upplevda kvalitet.

Med våra informationsskärmar kan du enkelt uppdatera er information och ert flöde, oavsett om du är på kontoret eller någon annanstans. Det enda som behövs är en dator eller telefon och uppkoppling. Du kan uppdatera en eller flera skärmar samtidigt och du har en tydlig överblick över dina olika fastigheter, kontor eller trappuppgångar och skärmar i infrastrukturen. Att veta exakt vilken info som visas på vilken skärm är en av de fördelar som våra kunder är mycket nöjda med.

Det är mer än bara en skärm - det är en genomtänkt säker produkt som är enkel att underhålla!
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
2022-09-09
En utomordentlig proffsig verksamhet och företag med utmärkt kundfokus. Söker ni som företag tjänster inom proptech är det onödigt att söka vidare, Notiz är er partner inom digitala informationsskärmar!
James Barber
James Barber
2022-06-21
Proffsiga personer bakom bolaget som levererar lösningar som genererar högt värde dör sina kunder
Kid Hammarstrand
Kid Hammarstrand
2022-06-17
Kan varmt rekommendera Notiz, här lämnas inget åt slumpen
Fredrik Andersson
Fredrik Andersson
2022-06-17
Notiz är ett riktigt smart företag, deras skärmar sparar mycket pappersarbete och all information går att uppdatera i realtid!
Pia-Karin Åkesson
Pia-Karin Åkesson
2022-06-09
Kan verkligen rekommendera Notiz digitala informationsskärmar de erbjuder snabb, effektiv service och prisvärda lösningar - rekommenderas!
Anncharlotte Bjurbäck
Anncharlotte Bjurbäck
2022-06-09
Notis är lev som hjälper till att hitta rätt informationskanal i er fastighet.
Joakim Freij
Joakim Freij
2022-06-03
Notiz - Digitala informationsskärmar

Vad behöver man för att kunna använda digitala informationsskärmar?

 1. Först skapar vi en kundunik lauout med logga, rätt färger och ert typsnitt. Ert varumärke ska såklart exponeras på ett tydligt sätt på era digitala informationsskärmar.
 2. Därefter behöver man välja färg på kapsling om det behövs. Kapslingen är en plåtram av högsta kvalité som säkerställer säkerheten för den digitala informationsskärmen. Utan en kapsling så kan skärmen bli stulen. Som kund till oss kan man fritt välja färg. Plåtkapsling är ett tillval som används i fastigheter och publika miljöer.
 3. Det tredje steget är installationen. Här sätter vi upp skärmarna i era fastigheter. 
 4. När ovanstående punkter är klara så är det dags för driftsättning. Vår informationsskärmar är oftast igång 24 timmar om dygnet och året om. Vi övervakar alltid era digitala informationsskärmar genom molnet och ni som kunder till Notiz behöver inte oroa er för att skärmarna inte skulle vara igång.
digital informationsskärm för modern informationsspridning

Spara pengar och tid med digitala informationsskärmar

Det är av stor vikt att få ut rätt information i rätt tid till hyresgästerna, kunder, leverantörer eller besökare. Förändringar, uppdateringar och information om kommande åtgärder – det finns alltid något som måste delges hyresgästerna. Analog informationsspridning innebär en stor utmaning och varje lapp eller skylt som ska tryckas upp och distribueras medför många timmars arbete. Med en digital informationsskärm är det en helt annan sak. Det är enkelt att uppdatera informationen i realtid. Du kan få ut kritisk information omgående eller så kan du schemalägga informationen så att det dyker upp på skärmen när det passar som allra bäst. Det blir oerhört mycket enklare att planera kommunikationsarbetet med en digital informationsskärm och det öppnar upp för att skapa och följa strategier på ett helt annat sätt.

Magnus Thulin

Produktchef
Är ni intresserade av att komma igång med informationsskärmar? Jag har lång erfarenhet av informationsskärmar i fastigheter, på kontor och i offentliga miljöer och svarar gärna på era frågor.
informationsskärm för kontor, företag eller fastigheter

En digital informationsskärm stärker ditt varumärke

Undersökningar visar att rätt information i rätt tid är en viktig faktor för hyresgästernas trivsel och den upplevda känslan av service och trygghet. Det kan röra sig om information om underhållsarbete, nya installationer, extrastädning, driftstopp och annat som får konsekvenser för de som bor eller verkar i fastigheten. Med en digital informationsskärm kan hyresgästernas förväntningar och krav på aktuell och relevant information tillgodoses på ett mycket enklare och mer effektivt sätt.

Tillsammans utformar vi en kundunik vy för er där designen och layouten på skärmen speglar och lyfter ert varumärke, både visuellt och innehållsmässigt. Det är viktigt att era färger är med i utformningen, både på skärmen och på kapslingen som sitter runt själva skärmen som skydd. Er logga och typsnitt ska självklart vara med liksom andra grafiska element som ni använder i marknadsföringen. Vi automatiserar flödet med integrationer för enklast möjliga hantering. Utöver det är det bara fantasin som sätter gränser för vad ni vill visa era hyresgäster, hur ofta ni vill uppdatera informationen och innehållet och i vilken grad ni vill interagera med era kunder. De digitala informationsskärmarna blir med fördel grundpelaren i kommunikationen gentemot hyresgästerna, oavsett om de är boende eller företag.

Tips på användningsområden för digitala informationsskärmar

Egentligen är det endast fantasin som sätter stop för var man kan använda informationsskärmar. Här kommer ett antal användsningsområden:

 • Trapphuset
 • Kontoret
 • Återvinningsrummet
 • Hissen
 • Garaget
 • Andra gemensamma utrymmen
digital informationsskärm kontor och företag

Varför inte skryta lite på kontoret med en informationsskärm?

Med informationsskärm från Notiz kan ni visa t.ex försäljningssiffror, grafer, statistik och mycket mer. Varför inte lyfta fram era viktigaste nyckel för era kunder, leverantörer eller personal. Informationsskärmar skapar engagemang!

Hur kommer du i gång med våra digitala informationsskärmar?

 1. Först skapar vi en kundunik design och layout med logga, rätt färger och rätt typsnitt. Ert varumärke ska självklart exponeras på ett tydligt sätt på era digitala informationsskärmar.
 2. Därefter väljer ni färg på kapslingen om detta behövs i ert utrymme. Kapslingen är ett specialdesignat hölje av plåt som sitter runt skärmen. Kapslingen håller högsta kvalitet och finns där för att skydda den digitala informationsskärmen från skadegörelse, stöld och annan åverkan.
 3. Det tredje steget är installationen. Vi eller ni monterar skärmarna i era fastigheter.
 4. Efter att ovanstående punkter har klarats av är det dags för driftsättning. Informationsskärmar i fastigheter är oftast i gång 24 timmar om dygnet, varje dag, året om. Vi övervakar hela tiden era digitala informationsskärmar och meddelar er direkt om det blir någon störning. Som kund till Notiz behöver ni inte oroa er för att skärmarna står utan innehåll.
Före Efter
Före Efter
Före Efter

Kontakta oss för mer information