Vill ni börja använda informationsskärmar?

Vi på Notiz värdesätter enkelheten. Varför bygga en produkt som endast få kan använda? Vi kan med gott samvete säga att vi byggt en av marknaden absolut mest användarvänliga produkter. Det krävs endast grundläggande datorvana att uppdatera våra informationsskärmar från kontoret eller solstolen. I vilket fall som helst hjälper vi er alltid att komma igång!

Genom att använda digitala informationsskärmar kan du som fastighetsägare spara både tid och pengar, samtidigt som skärmarna hela tiden arbetar för dig och skapar mervärde. Notiz startades med målet att effektivisera processen att distribuera information, förbättra servicenivån och öka den upplevda kvaliteten hos hyresgäster, kunder, leverantörer och besökare.

  • Uppdatera era skärmar genom några enkla knapptryck, endast grundläggande datorkunskap behövs. Behärskar du Powerpoint så behärskar du även Notiz.
  • Var du än befinner dig så kan du alltid uppdatera era skärmar. Med ditt personliga inlogg kan du ändra innehåll på din skärm från kontoret eller solstolen
  • Notiz övervakar era skärmar dygnet runt och året om. Vi kommer meddela er om någon skärm är avstängd eller inte visar korrekt information. Ni ska inte behöva tänka på detta.
  • För att inte skapa arbete för er så använder vi oss av widgets och integrationer på våra skärmar. Detta innebär att vissa saker som visas på skärmen hämtas automatiskt från en datakälla, t.ex. väder, hyresgästlista osv.
Informationsskärmar

Magnus Thulin

Produktchef
Är ni intresserade av att komma igång med informationsskärmar? Jag har lång erfarenhet av informationsskärmar i fastigheter, på kontor eller i offentliga miljöer och svarar gärna på era frågor.