Digital anslagstavla för trapphus

Alla har vi väl någon gång haft en anslagstavla av något slag, men har vi haft en digital anlagstavla? Notiz utvecklar och säljer digitala anslagstavlor för trapphus. Syftet med detta är att ersätta lappar och tryckt material som fastighetsägare behöver sätta upp manuellt. Genom att använda en digital anslagstavla så kan man uppdatera i realtid från kontoret eller solstolen.

Digital anslagstavla för trapphus
Det är mer än bara en skärm - det är en genomtänkt säker produkt som är enkel att underhålla!
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
2022-09-09
En utomordentlig proffsig verksamhet och företag med utmärkt kundfokus. Söker ni som företag tjänster inom proptech är det onödigt att söka vidare, Notiz är er partner inom digitala informationsskärmar!
James Barber
James Barber
2022-06-21
Proffsiga personer bakom bolaget som levererar lösningar som genererar högt värde dör sina kunder
Kid Hammarstrand
Kid Hammarstrand
2022-06-17
Kan varmt rekommendera Notiz, här lämnas inget åt slumpen
Fredrik Andersson
Fredrik Andersson
2022-06-17
Notiz är ett riktigt smart företag, deras skärmar sparar mycket pappersarbete och all information går att uppdatera i realtid!
Pia-Karin Åkesson
Pia-Karin Åkesson
2022-06-09
Kan verkligen rekommendera Notiz digitala informationsskärmar de erbjuder snabb, effektiv service och prisvärda lösningar - rekommenderas!
Anncharlotte Bjurbäck
Anncharlotte Bjurbäck
2022-06-09
Notis är lev som hjälper till att hitta rätt informationskanal i er fastighet.
Joakim Freij
Joakim Freij
2022-06-03

Hur fungerar en digital anslagstavla för trapphus?

Notiz erbjuder olika storlekar på skärmen och alla våra informationsskärmar kommer med en ram i metall, en så kallad inkapsling. Detta för att den digitala anslagstavlan inte ska bli stulen eller vandaliserad.
På anslagstavlan kan man visa allt från hyresgästlista, väder, tid och datum till de senaste nyheterna från er webbplats.

Magnus Thulin

Produktchef
Är ni intresserade av att komma igång med informationsskärmar? Jag har lång erfarenhet av informationsskärmar i fastigheter, på kontor eller i offentliga miljöer och svarar gärna på era frågor.

Hur får man en digital anslagstavla på plats?

Till att börja med har vi ett digitalt eller fysiskt möte där vi på Notiz analyserar ert behov. Därefter lämnar vi ett förslag på en av våra digitala anslagstavlor som skulle passa just era trappuppgångar. Vi hjälper hela vägen, från idé till färdig skärm på väggen i ert trapphus.
Var kan man sätta upp en digital anslagstavla? I de flesta fall sätter våra kunder sina digitala anslagstavlor i trapphuset, en liten bit innanför ingången till fastigheten, men det gå också bra att placera den i hissen, i garaget eller varför inte miljörummet?

Hur länge håller en digital anslagstavla?

Notiz använder endast skärmar som är tillverkade för att vara igång dygnet runt, året om. Detta innebär att den digitala anslagstavlan kan sitta i ert trapphus och visa informartion i många år framöver. Detta betyder i praktiken att man sparar väldigt mycket tid, och även pengar på att skriva ut och sätta upp papperslappar i trapphuset.

Kontakta oss redan idag