Digital trapphusskärm

Digital trapphusskärm - En innovativ lösning för flerbostadshus och kommersiella fastigheter

Digital teknik har revolutionerat sättet vi lever på och påverkar också hur vi hanterar fastigheter. En av de senaste innovationerna är digitala trapphusskärmar. Dessa enheter ger en rad fördelar, från att förbättra säkerheten till att effektivisera kommunikationen. I denna artikel ska vi utforska vad en digital trapphusskärm är och hur den kan förbättra livet i moderna fastigheter.

Vad är en digital trapphusskärm?

En digital trapphusskärm är en modern lösning som är installerad i fastighetens trapphus eller lobby. Det är en skärm som är ansluten till fastighetens nätverk och som ger en mängd olika information till boende. Det kan vara allt från viktig information om fastigheten till underhållning och namnlistor som nyheter och video.

Magnus Thulin

Produktchef
Är ni intresserade av att komma igång med informationsskärmar? Jag har lång erfarenhet av informationsskärmar i fastigheter, på kontor eller i offentliga miljöer och svarar gärna på era frågor.

Förbättrad säkerhet

En av de största fördelarna med en digital trapphusskärm är att den förbättrar säkerheten. Genom att ha en skärm i trapphuset kan fastighetsägaren ge viktig information till boende om säkerhetsfrågor. Det kan inkludera råd om vad man ska göra vid en nödsituation eller hur man ska rapportera misstänkt aktivitet i fastigheten. Vi på Notiz har full integration från t.ex. MSB – Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.

Effektivare kommunikation

En digital trapphusskärm gör det enklare för fastighetsägaren att kommunicera med de boende. Meddelanden om underhållsarbete, rengöring och andra uppdateringar kan skickas ut direkt från kontoret.

Det är mer än bara en skärm - det är en genomtänkt säker produkt som är enkel att underhålla!
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
2022-09-09
En utomordentlig proffsig verksamhet och företag med utmärkt kundfokus. Söker ni som företag tjänster inom proptech är det onödigt att söka vidare, Notiz är er partner inom digitala informationsskärmar!
James Barber
James Barber
2022-06-21
Proffsiga personer bakom bolaget som levererar lösningar som genererar högt värde dör sina kunder
Kid Hammarstrand
Kid Hammarstrand
2022-06-17
Kan varmt rekommendera Notiz, här lämnas inget åt slumpen
Fredrik Andersson
Fredrik Andersson
2022-06-17
Notiz är ett riktigt smart företag, deras skärmar sparar mycket pappersarbete och all information går att uppdatera i realtid!
Pia-Karin Åkesson
Pia-Karin Åkesson
2022-06-09
Kan verkligen rekommendera Notiz digitala informationsskärmar de erbjuder snabb, effektiv service och prisvärda lösningar - rekommenderas!
Anncharlotte Bjurbäck
Anncharlotte Bjurbäck
2022-06-09
Notis är lev som hjälper till att hitta rätt informationskanal i er fastighet.
Joakim Freij
Joakim Freij
2022-06-03

Minskat behov av pappersbaserad information

En annan fördel med digitala trapphusskärmar är att de minskar behovet av pappersbaserad information. Istället för att behöva trycka och distribuera information om fastigheten, kan all information enkelt uppdateras och visas på skärmen. Detta minskar inte bara miljöpåverkan, utan det är också ett mer kostnadseffektivt sätt att sprida information.

Funktioner i en digitala trapphusskärmar

En digital trapphusskärm kan ha en bokningsfunktion som gör det möjligt för boende att boka gemensamma utrymmen, såsom tvättstuga, festlokal eller gym. Detta minskar behovet av att boka genom en administrativ personal och ger boende mer flexibilitet och kontroll.

En digital trapphusskärm kan också användas för att annonsera fastighetsrelaterade tjänster, såsom reparationer eller underhållsarbete. Detta ger fastighetsägaren en möjlighet att marknadsföra sina tjänster till boende och samtidigt underlätta kommunikationen mellan dem.

En digital trapphusskärm kan också visa real-tidsdata om vädret och kollektivtrafiken. Detta ger boende en snabb överblick över vädret och trafikläget utan att behöva öppna en app eller gå ut på gatan.

Dessutom kan vi på Notiz Informationsskärmar automatisera information från ert fastighetssystem. Detta innebär att ni inte behöver sätta upp nya namnskyltar vid entrén utan detta görs automatiskt via trapphusskärmarna.

Vanliga frågor om digitala trapphusskärmar

Är digitala trapphusskärmar svåra att använda?

Nej, digitala trapphusskärmar är utformade för att vara enkla och användarvänliga. Notiz trapphusskärmar kräver endast grundläggande datorvara. Hanterar du PowerPoint så hanterar du Notiz trapphusskärmar.

Kan jag anpassa min digitala trapphusskärm?

Ja, vi sätter en personlig prägel på era skärmar, med rätt färger, logotyp och typsnitt.

Är digitala trapphusskärmar dyra?

Priset på digitala trapphusskärmar varierar beroende på storlek och funktioner. Men de kan vara ett kostnadseffektivt sätt att förbättra säkerheten och kommunikationen i fastigheten.

Sammanfattning

En digital trapphusskärm är en innovativ teknisk enhet som kan förbättra säkerheten och kommunikationen i moderna fastigheter. Det kan minska behovet av pappersbaserad information och ge boende en snabb överblick över viktig information, såsom bokning av gemensamma utrymmen och real-tidsdata om vädret och kollektivtrafiken. När man väljer en digital trapphusskärm är det viktigt att överväga faktorer såsom storlek, funktioner och pris, samt installationen och underhållet. Med en digital trapphusskärm kan fastighetsägare förbättra säkerheten och livet för sina boende.

Digital informationstavla, guide och exempel

Digital informationstavla för säkerställd informationsspridning i realtid

Digital informationstavla för säkerställd informationsspridning i realtid Världen förändras snabbt och kraven på information som uppdateras i realtid ökar. Notiz löser detta med digitala informationstavlor. …

Läs mer →
Digitala trapphustavlor

Digitala trapphustavlor sparar tid

Digitala trapphustavlor sparar tid Att ständigt förse sina hyresgäster eller kunder med aktuell och relevant information är en utmaning för många fastighetsägare. Det innebär ofta …

Läs mer →
Informationsskärmar och digitala trapphustavlor

Digitala informationsskärmar

Digitala informationsskärmar Vi på Notiz utvecklar, producerar och marknadsför digitala informationsskärmar för fastigheter och företag. Med digitala informationsskärmar kan du som fastighetsägare spara både tid …

Läs mer →