Digitala entréskyltar

Digitala entréskyltar för fastigheter och kontor

Digitala entréskyltar är en modern lösning för att visa vem som finns i en fastighet eller i ett kontor. Dessa skyltar kan visas på en skärm vid entrén och uppdateras enkelt och snabbt med hjälp av en dator eller en app.

En av de största fördelarna med digitala entréskyltar är att de ger en professionell och modern image. Det kan också vara en bekväm lösning för besökare, eftersom de enkelt kan se vem som finns på plats och vart de ska vända sig för att få hjälp.

För fastighetsägare och kontorspersonal kan digitala entréskyltar också vara en tidsbesparande lösning. I stället för att manuellt uppdatera en fysisk skylt kan ändringar göras snabbt och enkelt med hjälp av en dator på distans. Detta ger också möjlighet att enkelt växla mellan olika språk och lokala anpassningar, vilket kan vara användbart för att möta behoven hos besökare från olika länder.

Det finns olika alternativ att välja mellan när det gäller digitala entréskyltar, både vad gäller storlek, design och funktioner. Välj en skylt som passar den plats den ska användas på, och tänk på att välja en skylt med bra läsbarhet och enkel navigering.

Sammanfattningsvis är digitala entréskyltar en modern, professionell och tidsbesparande lösning för att visa vem som finns på en fastighet eller i ett kontor. De ger också möjlighet att öka säkerheten genom att bara visa auktoriserade personer. Välj en skylt som passar den plats den ska användas på, och tänk på att välja en skylt med bra läsbarhet och enkel navigering.

Digitala entréskyltar stärker ett företags varumärke

Digitala entréskyltar är en modern och professionell lösning för att visa vem som finns i en fastighet eller i ett kontor. Dessa skyltar ger ett företag en modern image och visar att man håller sig uppdaterad med de senaste tekniska lösningarna.

En av de största fördelarna med digitala entréskyltar är att de kan anpassas efter företagets varumärke. Genom att använda företagets färger, font och logotyp kan man skapa en enhetlig och professionell look. Detta stärker företagets varumärke och ger en konsistent bild av företaget för besökare och kunder.

Digitala entréskyltar kan också användas för att visa företagets senaste nyheter och erbjudanden. Detta ger besökare en möjlighet att lära sig mer om företaget och dess produkter och tjänster. Detta kan öka intresset för företaget och dess varumärke, vilket i sin tur kan öka försäljningen.

En annan fördel med digitala entréskyltar är att de kan användas för att visa upp företagets samarbeten och partners. Detta ger företaget en möjlighet att visa upp sin nätverk och stärka sitt varumärke genom att associeras med andra välkända företag.

Sammanfattningsvis är digitala entréskyltar en bra lösning för att stärka ett företags varumärke. Genom att anpassa skyltarna efter företagets varumärke, visa upp senaste nyheter och erbjudanden och visa upp samarbeten och partners kan man skapa en enhetlig och professionell bild av företaget. Detta kan öka intresset för företaget och dess varumärke, vilket i sin tur kan öka försäljningen.

Magnus Thulin

Produktchef
Är ni intresserade av att komma igång med informationsskärmar? Jag har lång erfarenhet av informationsskärmar i fastigheter, på kontor eller i offentliga miljöer och svarar gärna på era frågor.

Hur installerar man en digital entréskylt?

Det finns olika sätt att installera en digital entréskylt beroende på vilken typ av skylt du har. Här är några allmänna steg som kan hjälpa dig att installera en digital entréskylt:

  • Börja med att läsa igenom all dokumentation och anvisningar som medföljer skyltens produkt. Dessa kan hjälpa dig att få en övergripande förståelse för hur skyltens teknik fungerar och vad du behöver göra för att installera den på rätt sätt.
  • Välj en lämplig plats för din digitala entréskylt. Det kan vara en vägg eller en stolpe, men se till att du har tillgång till ström och internet (med Notiz kan du även använda 4G)
  • Montera skyltens hårdvara enligt anvisningarna. Detta kan innebära att du behöver skruva fast skyltens ram, fästa en skärm eller annan teknik på ramen, och ansluta ström och eventuella andra kablar.
  • Installera mjukvaran för din digitala entréskylt. Med Notiz är detta redan färdigt.
  • När du har satt upp skyltens teknik kan du börja lägga till olika innehåll som du vill visas på skyltens skärm. Detta kan innebära att du behöver lägga till olika meddelanden, bilder eller annat innehåll som du vill att besökare ska se när de passerar din entré.
  • Testa din digitala entréskylt för att se att allt fungerar som det ska. Kontrollera att skärmen visas korrekt, att allt innehåll visas som det ska, och att skyltens funktioner fungerar som de ska.
  • När du har kontrollerat att allt fungerar som det ska är du klar att använda din digitala entréskylt. Du kan nu börja använda den för att välkomna besökare till din lokal, informera om olika tjänster eller produkter, eller på annat sätt använda den för att förbättra din verksamhet.
Det är mer än bara en skärm - det är en genomtänkt säker produkt som är enkel att underhålla!
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
2022-09-09
En utomordentlig proffsig verksamhet och företag med utmärkt kundfokus. Söker ni som företag tjänster inom proptech är det onödigt att söka vidare, Notiz är er partner inom digitala informationsskärmar!
James Barber
James Barber
2022-06-21
Proffsiga personer bakom bolaget som levererar lösningar som genererar högt värde dör sina kunder
Kid Hammarstrand
Kid Hammarstrand
2022-06-17
Kan varmt rekommendera Notiz, här lämnas inget åt slumpen
Fredrik Andersson
Fredrik Andersson
2022-06-17
Notiz är ett riktigt smart företag, deras skärmar sparar mycket pappersarbete och all information går att uppdatera i realtid!
Pia-Karin Åkesson
Pia-Karin Åkesson
2022-06-09
Kan verkligen rekommendera Notiz digitala informationsskärmar de erbjuder snabb, effektiv service och prisvärda lösningar - rekommenderas!
Anncharlotte Bjurbäck
Anncharlotte Bjurbäck
2022-06-09
Notis är lev som hjälper till att hitta rätt informationskanal i er fastighet.
Joakim Freij
Joakim Freij
2022-06-03
Digital informationstavla, guide och exempel

Digital informationstavla för säkerställd informationsspridning i realtid

Digital informationstavla för säkerställd informationsspridning i realtid Världen förändras snabbt och kraven på information som uppdateras i realtid ökar. Notiz löser detta med digitala informationstavlor. …

Läs mer →
Digitala trapphustavlor

Digitala trapphustavlor sparar tid

Digitala trapphustavlor sparar tid Att ständigt förse sina hyresgäster eller kunder med aktuell och relevant information är en utmaning för många fastighetsägare. Det innebär ofta …

Läs mer →
Informationsskärmar och digitala trapphustavlor

Digitala informationsskärmar

Digitala informationsskärmar Vi på Notiz utvecklar, producerar och marknadsför digitala informationsskärmar för fastigheter och företag. Med digitala informationsskärmar kan du som fastighetsägare spara både tid …

Läs mer →