Informationstavla trapphus

Hur sprider ni information till era hyresgäster eller besökare? Med informationstavla trapphus från Notiz så kontrollerar ni informationsspridning och säkerställer ert varumärke. Att snabbt sprida information har aldrig varit enklare.

För att komma igång behöver man någon av Notiz digitala informationstavlor för trapphus, dessa är inkapslade med säkerhetsplåt och skyddsglas. Detta för att klara skadegörelse men också minimera risken för stöld. Vi erbjuder givetvis också informationsskärmar utan skyddskapsling för miljöer med låg stöldrisk.

Det är mer än bara en skärm - det är en genomtänkt säker produkt som är enkel att underhålla!
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
2022-09-09
En utomordentlig proffsig verksamhet och företag med utmärkt kundfokus. Söker ni som företag tjänster inom proptech är det onödigt att söka vidare, Notiz är er partner inom digitala informationsskärmar!
James Barber
James Barber
2022-06-21
Proffsiga personer bakom bolaget som levererar lösningar som genererar högt värde dör sina kunder
Kid Hammarstrand
Kid Hammarstrand
2022-06-17
Kan varmt rekommendera Notiz, här lämnas inget åt slumpen
Fredrik Andersson
Fredrik Andersson
2022-06-17
Notiz är ett riktigt smart företag, deras skärmar sparar mycket pappersarbete och all information går att uppdatera i realtid!
Pia-Karin Åkesson
Pia-Karin Åkesson
2022-06-09
Kan verkligen rekommendera Notiz digitala informationsskärmar de erbjuder snabb, effektiv service och prisvärda lösningar - rekommenderas!
Anncharlotte Bjurbäck
Anncharlotte Bjurbäck
2022-06-09
Notis är lev som hjälper till att hitta rätt informationskanal i er fastighet.
Joakim Freij
Joakim Freij
2022-06-03
Informationstavla trapphus och trappregister

Var ska informationstavla sitta i trapphuset?

Vi brukar rekommendera att man sätter informationstavlor så nära entrén som möjligt, detta för att maximera antalet exponeringar för gäster och besökare. Det behöver nödvändigtvis inte vara precis vid entré men ska vara på en yta där människor passerar.

Informationstavlor i trapphus är en vanlig syn i många fastigheter och kan vara ett bra sätt att sprida viktig information till de som bor eller arbetar i fastigheten. Informationstavlorna kan användas till att visa allt från nyheter och händelser till information om föreningen eller fastigheten, till exempel om det finns några planerade reparationer eller om det finns några regler som gäller i trapphuset.

Det finns olika sätt att sätta upp och använda informationstavlor i trapphus. En vanlig lösning är att sätta upp en tavla på väggen i trapphuset, som alla som passerar kan se.

Att använda digitala informationstavlor, som visar information på en skärm. Dessa kan vara bra om man vill visa rörligt material, till exempel videoklipp eller bildspel.

Det är viktigt att tänka på att informationstavlorna inte ska bli för trånga eller överskådliga, så att de som passerar kan se och läsa informationen på tavlan. Det kan också vara bra att ha en ordning på tavlan, så att det är lätt att hitta den information man är intresserad av.

Trappregister med informationstavla

Våra kunder vill I de flesta fall visa hyresgäster eller trappregister på informationstavlorna. Detta innebär att man genom vår mjukvara uppdaterar namn och annan information på ett mycket smidigt sätt. Notiz har även integrationer till de flesta fastighetssystem på marknaden så att processen automatiseras. Ett trappregister ska vara enkelt att underhålla!

Ett trappregister med informationstavla är en kombination av ett trappregister och en informationstavla, som är tänkt att användas i en fastighet för att hålla koll på vem som bor eller arbetar i fastigheten och för att sprida viktig information till de som bor eller arbetar där.

Ett trappregister med informationstavla kan se olika ut beroende på hur det är utformat, men det vanligaste är att det består av en tavla med namn och nummer på lägenheterna i fastigheten, samt en informationstavla där det finns plats att publicera information.

Ett trappregister med informationstavla kan vara ett bra verktyg för att hålla koll på vem som bor eller arbetar i fastigheten och för att sprida viktig information till de som bor eller arbetar där. Det kan också vara ett bra sätt att skapa en gemenskap i fastigheten genom att ge möjlighet för de som bor eller arbetar där att läsa om vad som händer i fastigheten och att delta i olika aktiviteter eller event.

Skyddshölje i plåt

1 of 4

Säkerhetsglas 4mm

2 of 4

Proffsskärm från Samsung

3 of 4

Innerhölje i plåt som sitter mot vägg

4 of 4
Samsung och Intel

Magnus Thulin

Produktchef
Är ni intresserade av att komma igång med informationsskärmar? Jag har lång erfarenhet av informationsskärmar i fastigheter, på kontor eller i offentliga miljöer och svarar gärna på era frågor.

Vad kan man visa på en informationstavla för trapphus?

Våra kunder vill I de flesta fall visa hyresgäster eller trappregister på informationstavlorna. Detta innebär att man genom vår mjukvara uppdaterar namn och annan information på ett mycket smidigt sätt. Notiz har även integrationer till de flesta fastighetssystem på marknaden så att processen automatiseras. Ett trappregister ska vara enkelt att underhålla!

Vad kan man visa på en informationstavla för trapphus? Här finner du exempel:

 

  • Information för hyresgäster och gäster
  • Trapphusregister
  • Väder
  • Tidtabeller
  • Tid och datum
  • Nyhetsflöden från t.ex. SVT
  • Flöden från sociala medier
informationstavlor trapphus

Automatisera informationstavlor för trapphus

Genom de många integrationer Notiz kan erbjuda behöver ni i princip aldrig tänka på era informationstavlor trapphus då dessa uppdateras automatiskt.

Det kan handla om att informationen som visas är kopplad till ert fastighetssystem, er Facebook-profil, företagets nyhetsrum eller liknande. Det innebär att så fort ni uppdaterar era andra plattformar så uppdateras även era informationstavlor.

Vi på Notiz vill inte skapa merarbete, vi vill effektivisera ert arbete och sprida information i realtid, utan manuell handpåläggning.

Kontakta oss för mer information

Digital informationstavla, guide och exempel

Digital informationstavla för säkerställd informationsspridning i realtid

Digital informationstavla för säkerställd informationsspridning i realtid Världen förändras snabbt och kraven på information som uppdateras i realtid ökar. Notiz löser detta med digitala informationstavlor. …

Läs mer →
Digitala trapphustavlor

Digitala trapphustavlor sparar tid

Digitala trapphustavlor sparar tid Att ständigt förse sina hyresgäster eller kunder med aktuell och relevant information är en utmaning för många fastighetsägare. Det innebär ofta …

Läs mer →
Informationsskärmar och digitala trapphustavlor

Digitala informationsskärmar

Digitala informationsskärmar Vi på Notiz utvecklar, producerar och marknadsför digitala informationsskärmar för fastigheter och företag. Med digitala informationsskärmar kan du som fastighetsägare spara både tid …

Läs mer →