Namntavla trapphus - Helt digitalt!

Notiz informationsskärmar levererar namntavla trapphus helt digitalt. Genom endast några få knapptryck kan fastighetsägare byta ut namn, från kontoret eller solstolen.

Med vår enkla lösning behöver man endast grundläggande datorvana och behärskar man grunderna i PowerPoint, så behärskar man Notiz. 

En namntavla i trapphuset är en tavla som används för att visa namn och nummer på lägenheterna i en fastighet. Namntavlan är vanligtvis placerad i trapphuset eller i en annan central plats i fastigheten, så att den är lätt att hitta för besökare och leverantörer. Namntavlan kan också användas för att visa andra viktig information, till exempel om det finns några regler som gäller i fastigheten eller om det finns några planerade reparationer.

Det är viktigt att tänka på att namntavlan inte ska bli för trång eller oöverskådlig, så att den som passerar kan se och läsa informationen på tavlan. Det kan också vara bra att ha en ordning på tavlan, så att det är lätt att hitta den information man är intresserad av.

Namntavla trapphus
Det är mer än bara en skärm - det är en genomtänkt säker produkt som är enkel att underhålla!
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
2022-09-09
En utomordentlig proffsig verksamhet och företag med utmärkt kundfokus. Söker ni som företag tjänster inom proptech är det onödigt att söka vidare, Notiz är er partner inom digitala informationsskärmar!
James Barber
James Barber
2022-06-21
Proffsiga personer bakom bolaget som levererar lösningar som genererar högt värde dör sina kunder
Kid Hammarstrand
Kid Hammarstrand
2022-06-17
Kan varmt rekommendera Notiz, här lämnas inget åt slumpen
Fredrik Andersson
Fredrik Andersson
2022-06-17
Notiz är ett riktigt smart företag, deras skärmar sparar mycket pappersarbete och all information går att uppdatera i realtid!
Pia-Karin Åkesson
Pia-Karin Åkesson
2022-06-09
Kan verkligen rekommendera Notiz digitala informationsskärmar de erbjuder snabb, effektiv service och prisvärda lösningar - rekommenderas!
Anncharlotte Bjurbäck
Anncharlotte Bjurbäck
2022-06-09
Notis är lev som hjälper till att hitta rätt informationskanal i er fastighet.
Joakim Freij
Joakim Freij
2022-06-03

Spara tid med namntavla för trapphus

Det traditionella sättet att byta namn i sin namntavla är att en fastighetsskötare åker till fastigheten med verktyg, papper eller fysiska bokstöver.

Detta är givetvis en process som både tar tid och skapar onödiga utsläpp. Vi på Notiz har istället digitaliserat denna process så att namntavlorna alltid är uppdaterade.

Digitala namntavlor är tavlor som används för att visa namn och nummer på lägenheterna i en fastighet, men som visar informationen på en skärm istället för på en fysisk tavla. Digitala namntavlor är vanligtvis placerade i trapphuset eller i en annan central plats i fastigheten, så att de är lätt att hitta för besökare och leverantörer.

Digitala namntavlor har många fördelar jämfört med traditionella namntavlor. De är till exempel lättare att uppdatera, eftersom man enkelt kan ändra informationen på skärmen. De kan också användas för att visa rörligt material, till exempel videoklipp eller bildspel. Digitala namntavlor är också lättare att läsa än traditionella namntavlor, eftersom skärmen kan användas för att justera textstorleken och färgen på texten.

Magnus Thulin

Produktchef
Är ni intresserade av att komma igång med informationsskärmar? Jag har lång erfarenhet av informationsskärmar i fastigheter, på kontor eller i offentliga miljöer och svarar gärna på era frågor.

Automatiskerade namntavlor eller kopplade till fastighetssystem

Med Notiz namntavlor kan ni välja om du vill uppdatera namn manuellt genom att logga in i din kontrollpanel. Har man ett större fastighetsbestånd så kan man med fördel automatisera denna process genom att koppla den digitala namntavlan till sitt fastighetssystem. Det innebär i praktiken att när man byter hyresgäst i en lägenhet i sitt fastighetssystem så byta även detta på namntavlorna.

Snabbfakta

Det finns många saker man kan berätta om digitala namntavlor. Här är några ytterligare detaljer om digitala namntavlor:

  • Användas för att visa namn och nummer på lägenheterna i en fastighet, så att besökare och leverantörer kan hitta rätt lägenhet.

  • Användas för att visa andra viktig information, till exempel om det finns några regler som gäller i fastigheten eller om det finns några planerade reparationer.

  • Lättare att uppdatera än traditionella namntavlor, eftersom man enkelt kan ändra informationen på skärmen.

  • Användas för att visa rörligt material, till exempel videoklipp eller bildspel.

  • Lättare att läsa än traditionella namntavlor, eftersom skärmen kan användas för att justera textstorleken och färgen på texten.

  • Bra investering för en fastighet, eftersom de kan underlätta för besökare och leverantörer att hitta rätt lägenhet och sprida viktig information till de som bor eller arbetar i fastigheten.

  • Man sparar tid.

Hur kommer man igång med digitala namntavlor?

Först och främst så behöver man en digital namntavla från Notiz, eller som vi kallar dem, trapphustavlor.

Därefter hjälper vi er med att skapa en mall som passar er fastighet. Detta innebär att vi lägger dit er logga och kanske även annan information, så som kontaktuppgifter till förvaltning.

Det finns också möjlighet att koppla skärmarna så att dessa visar väder, tid och varför inte de senaste nyheterna i textform från SVT?

Kontakta oss för mer information

Digital informationstavla skola​
Blogg

Digital informationstavla för skola och förskola

Digital informationstavla skola En digital informationstavla i en skola kan tjäna flera olika syften. Den kan användas för att hålla elever, lärare och föräldrar informerade om vad som pågår i skolan, och kan innehålla information om kommande evenemang, klubbmöten, sportevenemang

Läs mer »
Digital trapphusskärm
Blogg

Digital trapphusskärm

Digital trapphusskärm – En innovativ lösning för flerbostadshus och kommersiella fastigheter Digital teknik har revolutionerat sättet vi lever på och påverkar också hur vi hanterar fastigheter. En av de senaste innovationerna är digitala trapphusskärmar. Dessa enheter ger en rad fördelar,

Läs mer »
Smarta digitala informationstavlor
Blogg

Smarta digitala informationstavlor

Smarta digitala informationstavlor Digitala informationstavlor är en form av elektronisk skyltning som används för att visa olika typer av information, annonser och meddelanden på skärmar i offentliga platser. Det kan vara allt från fastigheter till kontor, flygplatser och andra platser

Läs mer »
Smarta fastigheter
Blogg

Smarta fastigheter

Smarta fastigheter Smarta fastigheter är fastigheter som använder teknik och digitala lösningar för att förbättra effektiviteten och kvaliteten på fastigheten. Smarta fastigheter kan till exempel använda sensorer för att mäta och övervaka olika parametrar i fastigheten, som temperatur, fuktighet och

Läs mer »
Mer om digitala fastigheter
Blogg

Digitala fastigheter

Digitala fastigheter Digitala fastigheter är fastigheter som använder teknik och digitala lösningar för att förbättra effektiviteten och kvaliteten på fastigheten. Digitala fastigheter kan till exempel använda sensorer för att mäta och övervaka olika parametrar i fastigheten, som temperatur, fuktighet och

Läs mer »
Visa enegidata på en informtionsskärm
Blogg

Visa enegidata på en informationsskärm

När det gäller att visa produktionsdata för solceller och vätgas på en informationsskärm är det viktigt att presentera informationen på ett tydligt och enkelt sätt. I följande text kommer vi att ge en översikt över hur sådan information kan organiseras

Läs mer »
Namntavla trapphus
Blogg

Namntavla trapphus – Helt digitalt!

Namntavla trapphus – Helt digitalt! Notiz informationsskärmar levererar namntavla trapphus helt digitalt. Genom endast några få knapptryck kan fastighetsägare byta ut namn, från kontoret eller solstolen. Med vår enkla lösning behöver man endast grundläggande datorvana och behärskar man grunderna i

Läs mer »
Entrétavlor för stärkt varumärke
Blogg

Entrétavlor för stärkt varumärke

Entrétavlor för stärkt varumärke Med entrétavlor från Notiz stärker ni ert varumärke och håller kunder, leverantörer, gäster och personal uppdaterade på de senaste nyheterna som företaget vill förmedla. Entrétavlor kan innehålla en presentation med slides, väder, nyheter, tid, datum, grafer

Läs mer »
Informationstavla trapphus och trappregister
Blogg

våningsregister för trapphus

Våningsregister för trapphus Med ett våningsregister för trapphus från Notiz behöver ni aldrig mer byta papper eller plastbokstäver på era skyltar. Vi erbjuder en digital trapphustavla som både visar våningsregister, information till hyresgäster, väder, tid, datum och mycket mer. Allt

Läs mer »
Informationstavla trapphus och trappregister
Blogg

Informationstavla trapphus

Informationstavla trapphus Hur sprider ni information till era hyresgäster eller besökare? Med informationstavla trapphus från Notiz så kontrollerar ni informationsspridning och säkerställer ert varumärke. Att snabbt sprida information har aldrig varit enklare. För att komma igång behöver man någon av

Läs mer »
Vad är proptech?
Blogg

Vad är proptech?

Vad är proptech? Precis som genom historien har det alltid tillkommit nya branscher i näringslivet. Vad är proptech? Det härstammar från Property Technologies och innebär i praktiker den smarta fastigheter, eller den uppkopplade fastigheten. Proptech drivs till största del för

Läs mer »
Digitala trapphustavlor
Blogg

Digitala trapphustavlor sparar tid

Digitala trapphustavlor sparar tid Att ständigt förse sina hyresgäster eller kunder med aktuell och relevant information är en utmaning för många fastighetsägare. Det innebär ofta ett tungrott, ineffektivt och tidsödande arbete. Den goda nyheten är att det finns en enkel

Läs mer »
Informationsskärmar och digitala trapphustavlor
Blogg

Digitala informationsskärmar

Digitala informationsskärmar Vi på Notiz utvecklar, producerar och marknadsför digitala informationsskärmar för fastigheter och företag. Med digitala informationsskärmar kan du som fastighetsägare spara både tid och pengar samtidigt som informationsskärmarna hela tiden arbetar för dig och skapar viktiga mervärden. Notiz

Läs mer »
Informationsskärm för äldreboenden
Blogg

Informationsskärm för äldreboenden

Informationsskärm för äldreboenden Genom att kommunicera på informationsskärmar så kan ansvariga se till att viktig information kommer ut på alla avdelningar, trygghetsboenden eller äldreboenden. Detta kan t.ex. handla om följande information: Matsedlar Aktivitetslistor Födelsedagar Väder Övrig viktig information Enkelt att uppdatera informationstavlor

Läs mer »
Digital anslagstavla för trapphus
Blogg

Digital anslagstavla för trapphus

Digital anslagstavla för trapphus Alla har vi väl någon gång haft en anslagstavla av något slag, men har vi haft en digital anlagstavla? Notiz utvecklar och säljer digitala anslagstavlor för trapphus. Syftet med detta är att ersätta lappar och tryckt

Läs mer »